Book en mandestripper til polterabend

Skal tøsemiddagen spises lidt op? Det er næsten ikke en ordentlig polterabend, hvis ikke man har en mandestripper til at give den kommende brud et show, som hun sent vil glemme.

Et uforglemmeligt show

Hvis mændene skal have lov til at nyde pigestrip til deres polterabend, så skal tøserne også have noget sexet kvindelig underholdning!

Book en professionel mandestripper til at komme forbi og give damerne et show. Lapdance er altid inkluderet, hvis den kommende brud skal komme helt tæt på underholdningen. 

Man får kun én polterabend i ens liv (forhåbentlig), så derfor skal man have en helt uforglemmelig oplevelse. Det er du garanteret med en fræk mandestripper. 

Hvordan foregår et stripshow?

Mandestrip handler om forførende dancemoves samtidig med at tøjet ryger af. Du bestemmer selv om mandestripperen blot skal danse foran jer, eller om der også skal være en fræk lapdance inkluderet. 

Det kommer an på, hvad bruden er mest tryg ved. En mandestripper kan lidt af hvert, så I kan skræddersy det perfekte show til festen. 

Mere end bare strip

En mandestripper har mange andre talenter. Foruden et stripshow så kan i også få stripundervisning, nøgen servering, body tequila, underholdning i partybussen og meget andet.

I er garanteret noget lækkert et kigge på, uanset hvad I hyrer stripperen til.

Sørg for at gæsterne er komfortable

Mandestrip skal være sjovt for alle. Det kan være at nogle af gæsterne ikke synes, at det er det fedeste, at der kommer en stripper forbi. Derfor er det vigtigt, at man kan trække sig, hvis man ikke er komfortabel. 

Det er en god ide at informere gæsterne om, at der kommer en stripper på besøg, så de kan forholde sig til, om de vil deltage eller ej. 

Det gælder også, når det kommer til bruden. Hvis ikke hun er frisk på et lapdance, eller måske synes det er for meget, at stripperen smider alt tøjet, så skal hendes grænser naturligvis respekteres. 


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *