Rolex Starbucks: Den elegante investering

Et godt ur har altid været en god investering i fremtiden. Det har det været, og er stadig, qua sin stabilitet på markedet, som konsekvens af den stilfulde elegance og høje kvalitet, som det gode ur er udtryk for. Et Rolex Starbucks er det ur, der for tiden er mest eftertragtet. Her kommer der nogle grunde til, hvorfor det er tilfældet.

Den unikke stil og det særegne design

Rolex “Starbucks” skiller sig ud fra flokken ved sin mørkegrønlige farve, og denne særegne farve tilføjer det en ekstra dimension af iøjenfaldenhed. Uret kan med rette klassificeres som brugskunst, idet den uovertrufne æstetik vil gløde ud fra ethvert håndled, det bæres på — samtidig med at det serverer den simple, men essentielle, funktion: At vise tiden. Det er derfor en investering i æstetik såvel som stil.

En unik investering

Ved siden af sin æstetiske værdi følger også en monetær. Man kan med rette se på uret som en investering — og for investorer der søger at udvide deres portefølje, er “Starbucks”-uret en oplagt mulighed, da det netop skiller sig ud, og har opnået sin popularitet herigennem. Er man interesseret i at foretage en sådan investering, er det da særligt vigtigt, at man sørger for at købe gennem en pålidelig forhandler. Et ur med så højt renommé vil uundgåeligt også blive et interesseobjekt for snydere, og derfor er det vigtigt at holde tungen lige i munden, inden man tager den store pengepung i brug. 

Vurder urets stand og historie

Derudover er det også vigtigt, at få en vurdering af urets tilstand og historie, da disse faktorer ligeledes kan være medbestemmende i forhold til, hvor meget uret er værd. Og når det rette ur er erhvervet, er det ligeledes vigtigt at opbevare og vedligeholde det korrekt, således at købsværdien bibevares med henblik på at øges med tid. Man siger, at man med et godt Rolex-ur kan se dets værdi stige i takt med sekundviserens taktfaste bevægelse. Det er måske ikke en fuldkommen sandhed, men hvis vi følger logikken, finder vi alligevel en sandhed, nemlig at det er vigtigt at holde sekundviseren i gang — fordi et ufunktionelt ur stiger ikke i værdi.

En investering i et Rolex “Starbucks” er en stor beslutning, der kræver nogen overvejelse og undersøgelse, men uret i sig selv vil aldrig skuffe. Det er en investering i stil og stabil elegance.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *